ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ...ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 
Δημοσιογράφος: Κάποιοι λένε ότι τελειώνει ο χρόνος και κάποια στιγμή θα έρθουν αυτοί που είναι έξω από την γη.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μην ακούτε μαλακίες τώρα που λέει ο κάθε κερατάς.
Όλα αυτά τα δημιουργούν τα ίδια ζωντόβολα και είναι στην περίοδο του χάους. Κάποιοι έχουν φάει την πετριά στο κεφάλι. Άλλος κάνει βόλτα με διαστημόπλοια, άλλος καβαλάει κατσαρόλες. Όλα αυτά, τα δημιούργησαν οι ίδιοι. Ακόμα και το αρχαιοελληνικό κομμάτι, αν θέλετε, αυτοί το έχουν δημιουργήσει. Οι πιο πολλοί αρχαιο-ελληνιστές είναι μασόνοι. Εκεί είναι πολύ μεγάλο θέμα.
Θέλουν το χάος για να σε φτάσουν στην άκρη του γκρεμού. Αυτές είναι γελοιότητες.

Δεν θα έρθει κανείς παιδί μου, με καμία κατσαρόλα.
Όλες οι τεράστιες Ελλάνιες δυνάμεις μπορούν να μετακινηθούν όπου θέλουν σε όλη την αυτοκρατορία με πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες κι όχι με αυτές τις γελοιότητες. Ό,τι υπάρχει εδώ στην γη, είναι εδώ.
Δημοσιογράφος: Πού είναι κρυμμένες αυτές οι δυνάμεις; Στο μυαλό του Ανθρώπου;
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι θέμα μυαλού. Θα πω αυτό και θα σταματήσω εδώ, γιατί μετά από αυτό η συζήτηση μπορεί να γίνει γελοία και θα αρχίζω να βρίζω από την αγανάκτηση για το τι έχουν κάνει στους ανθρώπους μας.
Όταν βλέπεις την μάνα σου να είναι γονατιστή και να σέρνεται για να πηγαίνει σε μια παντόφλα για να την κάνει καλά, πρέπει ή να μαστιγώσω την ίδια, ή να σκοτώσω αυτά τα ζώα που την έκαναν έτσι ή να αυτοκτονήσω εγώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις!
Ένα άλλο παράδειγμα για να καταλάβεις είναι σαν να υπάρχει μια κοπέλα που την βιάζουν δέκα μέσα στον δρόμο.
Πάω λοιπόν να σώσω αυτή την κοπέλα που την βιάζουν, τους διώχνω και αυτοί κάθονται στην άκρη και γελάνε και η κοπέλα μου λέει: «Τι κάνεις; Γιατί με σταμάτησες;». «Μα, σε βιάζουν!» «Όχι» λέει, «αυτό μου το έστειλε ο θεός για να με δοκιμάσει».
Αυτό συμβαίνει σήμερα! Η γυναίκα, αυτή που την βιάζουν, νομίζει ότι αυτό είναι θεϊκό και την βιάζουν για να την δοκιμάσει ο θεός της. Καταλαβαίνετε τι λέμε; Άρα, φτάνουμε σε τέτοια παραδείγματα.
Εσείς πρέπει να καταλάβετε ποιοι είσαστε και να καταλάβετε την Κοσμόθεαση σας. Η Κοσμοθέαση είναι αυτό που λέει η λέξη: Κόσμος και Θέαση και Κόσμος δεν είναι ούτε τα Μουδανιά, ούτε η Ελλάδα, ούτε η γη. Κόσμος είναι όλο περιβάλλον που είναι κοσμικό, αστρικό. Κόσμος σημαίνει πολλά σύμπαντα μαζί.
Δεν ξέρεις καν την γη, δεν ξέρεις καν την Θεσσαλονίκη, αλλά περπατάτε σε άλλες διαστάσεις. Να μαζέψετε τα μυαλά σας και σιγά-σιγά, θα μπείτε σε κάποιες διαδικασίες.
Αυτό πρέπει να γίνει μαζί με την Κοινωνία, ως Ανέλιξη.
Ο μεμονωμένος που πετάει και ταξιδεύει ως γραφικός….θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα τα ουφολογικά βιβλία τα γράφουν μασόνοι, εντελώς τυχαία.
Πρέπει να ξέρετε ότι το 85% του κόσμου πίνει ψυχοφάρμακα και είναι μετά την εποχή του Φρόυντ, το 1920, τυχαίο ότι είναι Εβραίος;
Όχι, δεν υπάρχει τύχη, γιατί θα κουτουλούσαν οι πλανήτες, έχω πει. Άρα, έχουμε έναν Εβραίο Φρόυντ και καθιερώνει τις ψυχιατρικές κλινικές.
Μια φορά, ρώτησα ένα ψυχίατρο: «επιστήμονας είσαι;» «ναι» μου λέει. «Οκ! Για να συζητήσουμε να μιλάμε, θα πρέπει να μου ορίσεις την ψυχή, όπως ο παθολόγος μου ορίζει την καρδιά. Ο παθολόγος έχει την καρδιά στα χέρια του. Την βλέπει, την κοιτάει, οπότε ξέρει πώς είναι η καρδιά, ξέρει πώς κυκλοφορεί το αίμα βλέπει ότι η δικιά σου καρδιά δεν έχει τόσους παλμούς και σου λέει τι πρέπει να κάνεις. Άρα, την ορίζει. Εσύ όμως είσαι ψυχίατρος και για να συνεχίσουμε να μιλάμε θα πρέπει να μου ορίσεις την ψυχή». Δεν ξέρει κανένας!
Οπότε, δεν γίνεται να είσαι ψυχίατρος, δηλαδή γιατρός της ψυχής, αλλά τελικά να δίνεις ψυχοφάρμακα σαν πρεζέμπορας και να καταστέλλεις το σώμα και να λες ότι γιατρεύεις την ψυχή!
Ζούμε κάτι εντελώς παράλογο σε αυτόν τον πλανήτη μας. Σήμερα, μετά Φρόιντ εποχή έχουμε χιλιάδες ψυχολόγους, χιλιάδες εξομολόγους που διαλύουν τον κόσμο κι όλους αυτούς θα τους μαστιγώσω όλους μαζί που διαλύουν την κοινωνία μου και θα μπει στον πολίτη μια σειρά, στην Νόηση, στο μυαλό και στην Γνώση κι όχι ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει που σου διαλύει το μυαλό.
Έχει σημασία να κάνετε ένα ρεπορτάζ με τα Πρωτόκολλα και με τους 3 Πολιτειακούς Νόμους για να δεις, τι δεν μπορείς να κάνεις!
Σήμερα λοιπόν είναι τραγικά τα πράγματα, να βλέπεις κόσμο, με κάποιους πληρωμένους βέβαια, γιατί αυτό είναι λίγο σαν το παιχνίδι με τον παπατζή, πληρώνεις τον πρώτο που σέρνεται και ακολουθούν κι οι άλλοι.

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..»

Δεν υπάρχουν σχόλια